ERA COMMERCE
od temelja do useljenja!

 

“Every entrepreneur needs to be a storyteller. For once you are in business, no matter what business it is, you are also in the storytelling business”

Na samom početku, kao osnivač sve što imate je - san. San treba biti poduprijet vjerom u uspjeh, radom, velikim talentom i ulaganjem kako bi se realizirao. I naravno malo sreće nikad nije na odmet. Sve to nosi veliku žrtvu kako bi se ostvarilo.

Privatno smo obiteljsko poduzeće osnovano 1993. godine u Makarskoj, idejom prof. Ante Bebića uz suprugu Milu. Od samo jednog zaposlenika i rada samo s grubim građevinskim materijalom, postepeno smo rasli i razvijali se u uspješno i stabilno poduzeće koje bilježi konstantni rast tijekom godina asortimanom, prodajnim prostorom i brojem zaposlenika.

Napredak ERA Commerce rezultat je vrijednog rada svih djelatnika koji su prošli kroz našu zajednicu. Osim toga takav razvoj omogućio nam je sudjelovanje u nečemu što nas iznimno veseli. Brojne donacije i sponzorstva omogućile su nam da pomognemo svima u čiju viziju, trud i rad istinski vjerujemo.

 

 

MALOPRODAJA

 

Većinu poslovanja obavljamo preko maloprodaje što nas čini fleksibilnima prema potrebama kupaca te nam omogućava direktno praćenje trendova.

VELEPRODAJA

 

Putem veleprodaje pratimo poslovne subjekte te im omogućavamo najkraće rokove isporuke, najbolje cijene te pouzdanog partnera u izgradnji i razvoju.

Budući da smo obiteljsko poduzeće s aktivno uključenim članovima obitelji u posao, skladom obiteljske te poslovne dimenzije postiže se povjerenje i predanost poslu što nas čini poduzećem s kojim želite poslovati. Ante je otac 4 kćeri, svoju viziju i poslovni entuzijazam zasad je prenio i na svoju djecu Danijelu i Antoniu koje su aktivno uključene u poslovanje tvrtke.

Temeljne vrijednosti koje koristimo za ostvarenje svojih ciljeva su: marljivost, uslužnost, kvaliteta, povjerenje, inovativnost, odanost poduzeću te skladni međuljudski odnosi.

 

NAŠA VIZIJA

 

“Jednostavne, male stvari zajedno vode prema velikim postignućima. Želimo omogućiti našim sadašnjim i budućim poslovnim partnerima stabilnost i pouzdanje, kupcima neprekidno povjerenje i jedinstvenu uslugu u kvalitetnoj ponudi diljem Hrvatske.”

NAŠA MISIJA

 

“Želimo biti drugačiji. Kreativniji. Ustrajati u očuvanju zacrtanih, obiteljskih i profesionalnih vrijednosti utkanih u poslovanje kroz sve ove godine. Želimo da se naš rad i dalje temelji na kvaliteti usluge, napretku, društvenoj odgovornosti te povjerenju. ”

ERA danas posluje u pet modernih prodajnih centara, vizualno usklađena te uređena po najvišim europskim standardima s fokusom na funkcionalnost i dizajn. U Makarskoj, Opuzenu, Šibeniku, Sinju i Velikoj Gorici zapošljavamo preko 180 djelatnika s namjerom daljnjeg rasta i razvoja.

 

“Zahvaljujući intenzivnom investiranju u posao Era je stabilno rasla i otvarala nove centre”

 

1993 Otvaranje prvog prodajnog centra u Makarskoj 2005 Otvaranje prodajnog centra u Šibeniku 2015 Otvaranje prodajnog centra u Velikoj Gorici
Idejom prof. Ante Bebića u Makarskoj započinjemo svoju priču, s najosnovnijim asortimanom građevinskog materijala. Počinjemo :) 2001 Otvaranje prodajnog centra u Opuzenu 2013 Otvaranje prodajnog centra u Sinju 2017
Tvrtka

ERA-COMMERCE d.o.o.

  Sjedište i adresa

21300 Makarska, Vrgorački put 3

  Osnovna djelatnost

Nespecijalizirana trgovina na veliko

  Telefon

021 / 610 - 693

 

Telefaks

021 / 679 - 854

  E-mail

info@era-commerce.hr

Osnivač i predsjednik uprave

prof. Ante Bebić

  Godina osnivanja

1993. godina

  Temeljni kapital

20.187.000 HRK

  OIB

28609792467

 

Žiro račun

HR6423300031100033744

  Banka

Societe Generale

 

Hvala Vam na zajedničkom
stvaranju naše prekrasne priče!

 

Ako imate bilo kakvih pitanja za naš tim, slobodno nam se obratite!

 

Svi podaci poslani putem ove forme biti će korišteni isključivo u svrhu odgovaranja na upit.

Prihvaćam*