Planirate li ovog ljeta raditi na uređenju svog doma?

 

Znate li zašto obično sve poslove uređenja i preuređenja svojih domova obavljamo preko ljeta? Jedan od glavnih razloga je to što dani duže traju, a osim toga, lijepo je vrijeme i imamo više slobodnog vremena nego po zimi. Sve ono što obavite na svom domu preko ljeta omogućit će vam uživanje i odmaranje preko zime.

Kako bismo vam pomogli oko cijelog tog ljetnog posla, donosimo vam nekoliko ideja i savjeta najčešćih radova na kući i oko kuće. Saznajte kako jednostavno, brzo i isplativo svome domu pružiti novi sjaj.

VANJSKO UREĐENJE

 Boje – prema mišljenjima dizajnera i stručnjaka iz područja uređenja, odabir boja na vašoj kući treba pratiti nekoliko pravila. Kako biste postigli dojmljiv vizualni izgled najbolje je koristiti tri nijanse istog spektra boja, boje trebaju biti izabrane u skladu s okolinom, a inspiraciju je najbolje pronaći u prirodi. Ako planirate raditi fasadu na kući, odaberite boje za vrata, prozore i stupove koje se slažu s nijansom fasade. Ako vam je oko kuće mnogo boja, cvijeća i zelenila najbolje je izabrati nježnije boje za vanjski izgled kuće jer upravo tako dolazi do izražaja. Pogledajte, na primjer, ovakvu kombinaciju boja.

Sve što vam je potrebno kako biste uredili i osvježili boju vašeg doma možete ovdje.

 Okućnica – prostor oko vašeg doma nudi mnogo prostora za inspiraciju, a sve čega se sjetite može učiniti razliku. Boje i mirisi koje možete stvoriti napravit će veliku razliku, a stručnjaci poseban naglasak stavljaju na dvije stvari: ulazak i osvjetljenje. Napraviti put do vrata svog doma možete na razne načine od kojih je jedan korištenje kamena. Materijal je to koji izdržava mnogo vremenskih uvjeta, izgleda lijepo i ističe se pogotovo na zelenim površinama. Osim kamenog poda, veliki efekt kod uređivanja okućnice ostavlja svjetlo. Postavite osvjetljenje uzduž puta koji ste stvorili ili ga postavite oko kuće, čekajte da padne noć i uživajte u dojmu.

Provjerite ponudu proizvoda s kojima će vaš dom izgledati prekrasno.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prozori – ulaganje u ugradnju prozora odluka je koju ne donosimo često, pa kada se na to odlučite trebate dobro pregledati sve opcije. Mi vam ovoga puta pozornost obraćamo na krovne prozore. Ovo je odličan način da u svoj dom unesete više prirodnog svjetla, održavate svjež zrak u prostorijama i dodatne nešto novo na vanjski izgled svog doma.

Danas su krovni prozori proizvodi visoke kvalitete, donose mnogo prednosti u vaš dom, a njihovu ponudu i izgled provjerite ovdje.

UNUTARNJE UREĐENJE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kupaonica – kupaonica uz malo truda može postati oaza vašeg doma. S obzirom da je to prostorija koju svakodnevno koristimo i u njoj provodimo dosta vremena, ulaganje u njenu obnovu treba biti obavljeno planski. Tako kod izbora perilice i sušilice za rublje pozornost trebate obratiti na kvalitetu, jer je to način na koji možete, između ostalog, utjecati na svoje mjesečne račune. Izbor kupaonske opreme trebao bi se također zasnivati na kvaliteti i funkcionalnosti. Sve više modernih dizajnera specijaliziralo se za izradu kvalitetnih, modernih i funkcionalnih rješenja, a ime koje se ističe svakako je Hansgrohe.

Provjerite o čemu se radi ovdje i uredite svoju kupaonicu na posve drugačiji način.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kuhinja – prostorija koja svakako mora biti funkcionalna je kuhinja. Osim toga, to je i mjesto okupljanja pa mnogi dizajneri upravo kuhinji posvećuju mnogo pažnje. Jedan od trendova koji naglašavaju stručnjaci je postavljanje otoka, odnosno površine na kojoj možete pripremati obroke i u koju možete ugraditi mnogo kućanskih aparata. Osim što dobivate na prostoru, ovakvo uređenje pruža moderan izgled. Kvalitetni kućanski aparati razvijeni su do mjere u kojoj vam omogućavaju bržu i jednostavniju pripremu zdravih obroka.

Obratite pozornost na mogućnosti koje vam pružaju pojedini aparati, a njihovu ponudu provjerite ovdje.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dnevna soba – kod uređenja dnevnih soba postoji mnogo savjeta od korištenja boja, načina slaganja namještaja, postavljanja dekoracija i tako dalje. Mi ćemo pozornost ovdje obratiti na onaj segment dnevne sobe zbog koje ju koristimo: druženje, opuštanje i zabava. Audio i video oprema koju imate u dnevnoj sobi omogućava vam uživanje u slobodnom vremenu, a tehnologija je danas toliko razvijena da svoje slobodno vrijeme možete ispuniti sadržajem u kojem istinski uživate.

Provjerite ovdje što biste ovog ljeta mogli pronaći za sebe.

POVRATAK NA NOVOSTI