Novo u ERA prodajnim centrima

Vaš dom je utočište u koje utonete svakog dana nakon radnih obaveza. Spavanje, ljenčarenje, kuhanje,… i sve ostale aktivnosti u kojima uživate tijekom slobodnog vremena bitno je upotpuniti malim, ali značajnim detaljima. Njemačka kvaliteta, inovacije i stil, ono su što čini Grundig jednom od vodećih kompanija u Europi u području potrošačke elektronike i kućanskih aparata posljednjih 70 godina. Njihovi proizvodi unose 21.stoljeće u naše domove i čine ih jedinstvenim.

Grundig stvara rješenja koja svojom prigodnom funkcionalnošću, jednostavnošću uporabe, bezvremenskim dizajnom i vrhunskom kvalitetom ostavljaju prostora za sve ono što vam je u životu doista važno. S Grundigom ste sigurni da ćete dobiti ono što poželite te ćete moći bezbrižno uživati u svemu što život donosi.

Grundig proizvodi donose:

  • Najsuvremeniju funkcionalnost
  • Bezvremenski dizajn
  • Vrhunsku kvalitetu
  • Inovacije

Grundigovi proizvodi i uređaji imaju jednu zajedničku odrednicu, a to je vrhunska kvaliteta. Od sada njihove proizvode možete pronaći i u svim ERA prodajnim centrima. U našem asortimanu pronaći ćete televizore, zvučnike, radio uređaje te male kućanske aparate. Postanite i vi dijelom ponosnih kupaca Grundig proizvoda. 

Vidimo se u ERA prodajnim centrima!

P.S. Ne zaboravite na najbolji omjer cijene i kvalitete uz besplatnu dostavu!