Select Your Language

NAJBRŽI I NAJSIGURNIJI NAČIN ZA GRADNJU I RENOVIRANJE DOMA

Želite jednostavno i lako sami stvoriti dvije prostorije od jednog prostora u samo jednom danu

 

 

Popularnost suhe gradnje u kratkom je roku brzo porasla zbog nekoliko razloga, a neki od  najvažnijih su velika mogućnost prilagodbe, brzina i jednostavno korištenje te urednost. Tako je korištenje gips ploča postao najbrži i najsigurniji način gradnje i renoviranja. Najpoznatije ime na tržištu gradnje i renovacije prostora je zacijelo KNAUF. Kao tvrtka koja prati inovacije i konstantno stvara proizvode koji korisnicima omogućavaju jednostavan i kvalitetan rad i materijale. 

 

PRVI KOMPLETNI KNAUF SUSTAV ZIDOVA S GOTOVOM DEKORATIVNOM PODLOGOM

 

Posljednja inovacija odnosi se na PERFECTWALL sustav koji vam omogućuje da prostor uredite individualno prema vlastitim željama i to uz manji utrošak novca i vremena. Radi se o gipskartonskim pločama koje je jednostavno ugraditi i nakon samo 6 sati sušenja u svom prostoru imate potpuno novi zid. Prednost ovog sustava je što pri pričvršćivanju otpadaju brojni radni koraci, jer nema čišćenja prljavštine i prašine, zaglađivanja, ličenja ili tapeciranja. Postoji 12 različitih uzoraka na pločama koje možete prilagoditi svakom prostoru, a mogućnosti koje se pružaju su nevjerojatne. Od stvaranja dodatne prostorije, obloge za zidove i odvajanja prostora do izgradnje prohodnih ormara. Oblikujte dom prema vlastitim željama i zamislima.

 

 

Kako izgleda ''uradi sam'' dio?

Sve što vam je potrebno za stvaranje dodatne sobe su ploče s uzorkom po želji (od uzorka betona, cigle, modernog skylinea grada, dječjih motiva do izgleda drveta i slično), set aluminijskih profila za zaštitu vanjskih kutova, UW i CW profili za potkonstrukciju, vezice i kapice, ljestve i pištolj za silikon. I naravno, malo truda :)

Prvi korak je izgradnja potkonstrukcije gdje u strop i pod ugrađujete UW profile te na razmaku od 58 cm postavljate CW profile. Zatim slijedi umetanje vezica od stražnje strane prema naprijed. Nakon toga slijedi nanošenje ljepila na unutarnje rubove profila. U ovom koraku vam posebna mlaznica omogućuje čisto i ravnomjerno nanošenje. Ploče postavljate na vertikalni profil i poravnavate, a kako biste ju pričvrstili potrebno je samo povući postavljene vezice kroz otvore kapica. Umetnite odvijač u prvi otvor vezice, istodobno pridržavajte kapicu i vucite vodoravno dok se vezica ne otkine na prvom pregibu. Nakon što se ljepilo osušilo poslije 6 sati, umetnite odvijač u preostali otvor vezice i vucite dok vezica ne pukne na drugom pregibu. I to je to. Upravo ste izradili još jedan zid u svom prostoru. Za vizualni prikaz koraka pogledajte sljedeći link: YouTube.

 

 

 

Koje su prednosti ovakvog rada?

Osim očite uštede vremena, ovakav način rada karakterizira kvaliteta materijala i ljepila koje ima veliku izdržljivost. Spojevi između ploča su skoro neprimjetni, postavljanje je jednostavno, a nakon radova nema potrebe za čišćenjem.

Sve što vam je potrebno za izgradnju ili renoviranje prostora KNAUF PerfectWall pločama možete pronaći u svim ERA prodajnim centrima. Kao dugogodišnji partneri svojim korisnicima nudimo kvalitetu poznate KNAUF tvrtke. Praćenje inovacija i ponuda kvalitetnih, isplativih i sigurnih rješenja nešto je što povezuje ove dvije tvrtke i ponosni smo što zajedno možemo svima omogućiti da postanu sami svoji majstori.

Provjerite ponudu u ERA prodajnim centrima i u kratko vrijeme organizirajte svaki prostor prema svojim željama.