Select Your Language

U pet jednostavnih koraka obojite
svoj zid sa zanimljivim motivom

 

Boja zidova u našem domu nešto je što možemo mijenjati kako god želimo, a svi znamo kako se lijepo osjećamo kada zid ispadne točno kako želimo.

 

 

Kako ne biste morali trošiti velike iznose na unajmljivanje nekoga tko će vam to napraviti, donosimo vam pet jednostavnih koraka s kojima ćete osvježiti svoje zidove i prostor uz zanimljiv i jednostavan motiv na zidu.

Sve što vam je potrebno su dvije boje, ljepljiva traka, kist, ravnalo, olovka, skalpel, spužvica, rukavice, škare i valjak za krečenje. Objasnit ćemo vam sve na primjeru zida bijele boje s crvenim linijama, ali vi možete na isti način napraviti bilo koji motiv.

 

  • odredite motiv – pomoću ravnala povucite ravne linije olovkom po cijelom zidu
  • postavite traku – na mjesta koja ste označili olovkom stavite ljepljivu traku i skalpelom oblikujte željene linije
  • prvo bojanje – kako biste spriječili curenje boje, kistom prvo obojite vanjske dijelove trake, u našem slučaju s obzirom da je boja zida bijela, s tom ćemo bojom obojati mjesta spajanja trake i zida
  • bojanje motiva – nakon što se prva boja osušila nakon otprilike 20 minuta, možete bojati unutrašnjost svog motiva, u našem slučaju to je crvena boja. Ostavite kratko da se boja osuši i skinite traku
  • dodatni motiv – ako vam je preveliki kontrast možete to dodatno ublažiti spužvicom. Iskoristite svjetliju boju i na tamnijoj boji spužvicom povucite linije u smjeru koji želite.

 


 

To je to, vaš novi zid je gotov. Čak i s malim i jednostavnim detaljima možete podići cijeli izgled svoje sobe. Sve što vam je potrebno je malo mašte, a sve ostalo možete pronaći u prodajnim centrima ERA COMMERCE!