header

 

Uspješno završena provedba projekta „Jačanje konkurentnosti tvrtke ERA Commerce d.o.o. i izlazak na tržište Kontinentalne Hrvatske“

 


Slika

 

 

Dana 28. veljače 2018.g. službeno je završen projekt „Jačanje konkurentnosti tvrtke ERA Commerce d.o.o. i izlazak na tržište Kontinentalne Hrvatske“ kojim je otvoren još jedan prodajni centar tvrtke ERA Commerce i to u Velikoj Gorici. Projekt je financiran iz Europskog fonda za regionalni razvoj te je trajao 14 mjeseci. Ukupna vrijednost projekta je iznosila 21.952.606,23, od čega EU sufinancira u iznosu od 8.247.384,81 HRK.

Na svečanom otvorenju prodajnog centra, 23. rujna 2017.g., vrpcu su prerezali direktor tvrtke ERA Commerce, Ante Bebić te gradonačelnik Velike Gorice Dražen Barišić. G. Bebić je izrazio zadovoljstvo što je ovaj centar započeo s radom te zahvalio svojim djelatnicima i kupcima na vjernosti. S druge strane, gradonačelnik Velike Gorice je izrazio zadovoljstvo što sve više poduzetnika ulaže upravo na području ovog Grada.

 

Projektom je tvrtka ERA Commerce očuvala postojeća te otvorila nova radna mjesta, osigurala povećanje svojih prihoda za 31% u odnosu na 2015.g., ojačala postojeće i buduće ljudske kapacitete kroz osposobljavanje za rad te doprinijela općem rastu konkurentnosti i jačanju pozicije na domaćem tržištu.

Ukoliko i vi želite osigurati bespovratna sredstva iz fondova EU, više informacija saznajte na stranici www.strukturnifondovi.hr

 

Objavljeno: 28.02.2018.